biologische rozijnen 231 img

Rozijnen sultana biologisch

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Rozijnen sultanas bio 200 gr

Prijs incl. BTW per potje

2,39/potje

11.95/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

2,15/potje

10.75/kg

- +

Rozijnen sultanas bio 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

6,99/zak

6.99/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

6,64/zak

6.64/kg

- +

Rozijnen sultanas bio 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

29,95/zak

5.99/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Rozijnen sultana biologisch

Product beschrijving

Rozijnen biologisch Sultana

Biologische teelt

Ongezwaveld, zonder toegevoegde suiker

Natuurlijke honingzoete smaak

Maak boerenjongens en tarte tatin

Kies voor Allnuts bio sultana rozijnen met TUV Nord certificaat

Deze sappige rozijnen zijn een natuurproduct van zongedroogde, pitloze Sultanadruiven van biologische teelt. De lekkere bio rozijnen zijn ongezwaveld en op natuurlijke wijze in de zon gedroogd, waardoor ze een bruine kleur hebben en een honingzoete smaak, zonder dat er suiker toegevoegd wordt. Wil je graag regelmatig van pure biologische rozijnen genieten, die geteeld zijn zonder gebruik van kunstmeststoffen, chemische pesticiden of genetisch gemanipuleerde organismen, kies dan voor deze gecontroleerde Sultana rozijnen met TUV Nord bio certificaat. Wist je trouwens dat rozijnen een bron van voedingsvezels zijn omdat ze gemiddeld 4 g vezels per 100 g* bevatten?

Sultana rozijnen geliefd ingrediënt in verschillende eetculturen

De tijd dat we rozijnen en bio Sultana's enkel gebruiken in rozijnenbrood en boerenjongens is al lang voorbij. Al blijft zo een sneetje rozijnenbrood met echte boter geweldig lekker en een glaasje boerenjongens is nog steeds verwarmend na een stevige herfstwandeling. 
Rozijnen worden veel gebruikt in de wereldkeuken, dus gebruik onze kwalitatieve bio Sultana rozijnen voor de beste Franse tarte tatin met appels, rozijnen en sinaasappellikeur of Siciliaanse sardines gevuld met bio pijnboompitten en Sultana bio rozijnen. Maak Engelse scones met rozijnen Sultana bio en Tirolse apfelstrüdel of maak een lekker dineetje met Marokkaanse couscous vol Midden-Oosterse smaken en bio Sultana rozijnen. 

Wist je dat de zoete smaak van deze Sultana rozijnen ook lekker is in combinatie met knapperige bio noten?

Bij Allnuts kan je biologische Sultana rozijnen van de beste kwaliteit kopen in potjes van 200 g of in voordelige grootverpakking van 1 kg of 5 kg.

Denk eraan om je aan te melden tijdens de bestelprocedure en zo deel te nemen aan ons Loyalty programma voor extra korting.  

Bron*: Belgische voedingsmiddelentabel van Nubel ism Sciensano