Studentenhaver 20 img

Studentenhaver

Unieke mengeling
AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Studentenhaver 200 gr

Prijs incl. BTW per potje

3,97/potje

19.85/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

3,77/potje

18.85/kg

- +

Studentenhaver 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

16,69/zak

16.69/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

15,86/zak

15.86/kg

- +

Studentenhaver 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

80,95/zak

16.19/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Studentenhaver

Product beschrijving

Studentenhaver

Verse mix uit eigen atelier


Ongeroosterd, ongezouten, geen suiker toegevoegd

On-the-go tussendoortje

Lekker handig bij het ontbijt

Verse studentenhaver zonder zout of toegevoegde suikers

De Allnuts studentenhaver stellen we steeds vers samen met natuurlijke onbewerkte noten en sappige rozijnen van de beste kwaliteit.
Knapperige amandelen, dikke ronde hazelnoten, goudgele walnoten, romige cashewnoten en seleniumrijke pecannoten worden gemengd met zachte rozijnen. Belangrijk om weten is dat deze noten volledig natuurlijk en onbewerkt zijn want we hebben ze niet geroosterd en niet gezouten, noch gesuikerd. De malse rozijnen hebben een zalig zoete smaak, die te danken is aan de natuurlijke suikers van de druiven. Rozijnen zijn immers gedroogde druiven. Dit is dus pure studentenhaver zonder toegevoegde suikers of smaakstoffen, om je lichaam op natuurlijke wijze mee te verwennen. Wist je trouwens dat studentenhaver soms elitehaver genoemd wordt?

Studentenhaver, on-the-go ontbijt en tussendoortje

Als student, als sporter, als hardwerkende single of als gezin, iedereen heeft zo van die momenten waarbij er geen tijd is voor ontbijt tijdens de ochtendrush. Dan is een portie studentenhaver over wat yoghurt met vers fruit gestrooid voedzaam en lekker! Onze studentenhaver is ook ideaal om mee te nemen op het openbaar vervoer, de fiets, de segway of in de wagen onderweg naar het werk. Zelfs op het vliegtuig is studentenhaver een handige on-the-go snack. Maar niet alleen de ochtendspits is druk. In de namiddag is er vaak geen tijd voor een gezond tussendoortje en grijpen we naar koekjes of andere zoetigheden. Ook daar kunnen de lekkere noten en rozijnen in de studentenhaver ons helpen om een knorrende maag te onderdrukken.  

Wist je dat wij regelmatig gerechten met onze kwalitatieve noten, zaden en pittengranen, rijst en peulvruchten klaarmaken om ze vervolgens te fotograferen en de recepten te delen met onze klanten? Zo willen we jullie allemaal inspireren om te koken met pure ingrediënten.

Bij Allnuts koop je lekkere studentenhaver van de beste kwaliteit in potjes van 200 gr en in voordelige grootverpakking van 1 kg en 5 kg.

Denk eraan om je aan te melden tijdens het bestelproces. Zo kan je deelnemen aan ons Loyalty programma voor extra korting.