Biologische noten mix 234 img

Noten mix biologisch

Unieke mengeling
100% BIO
AANT. VOORRAAD PRIJS

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Noten mix biologisch

Product beschrijving

Biologische notenmix

100% pure biologische noten

Zonder additieven

Kraakvers uit eigen atelier

Vezelrijk tussendoortje on-the-go

Biologische notenmix met TUV Nord bio certificaat

Onze biologische notenmix is een kraakverse mix van bio amandelen, bio hazelnoten, bio cashewnoten, bio walnoten en bio paranoten. Als ambachtelijk notenatelier stellen we deze zuivere notenmix bio zelf samen met natuurnoten van de allerbeste kwaliteit, met de beste smaak en met bio garantielabel. Ons volledige bio gamma is TUV Nord gecertificeerd, dit betekent dat al deze lekkere producten geteeld zijn zonder gebruik van kunstmeststoffen of chemische pesticiden. 

Bio notenmix, handig en vezelrijk (7 gr/100gr) 

Er zijn van die momenten waarop je weinig tijd hebt voor ontbijt of de lunch. Je bent onderweg naar een afspraak of meeting en je weet dat er in de wegrestaurants of ter plaatse enkel overbewerkte snacks verkrijgbaar zijn. Dan is onze bio notenmix een vezelrijk alternatief voor een broodje krab, een mierzoete koffiekoek of een calorierijke hamburger. 

Voedingswaarde van de biologische notenmix

Wil je alles weten over de voedingswaarde van deze biologische mix van pure noten? U vindt alle informatie bij onze biologische witte amandelen, bruine hazelnoten, biologische cashewnoten, biologische walnoten, biologische paranoten.

Pure noten zijn heel lekker in combinatie met gedroogd fruit. Daarom mengen we deze in onze noten- en vruchtenmix bio.

Bij Allnuts kan je verse biologische notenmix kopen in potjes van 190 gr of in voordelige grootverpakking van 1 kg of 5 kg.

Denk eraan om je aan te melden tijdens de bestelprocedure en zo deel te nemen aan ons Loyalty programma voor extra korting.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen je met de glimlach verder!