Geroosterde amandelen 3 img

Amandelnoten gebrand en gezouten

Gebrand in eigen atelier
AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Amandel bruin geroosterd en gezouten 200 gr

Prijs incl. BTW per potje

3,99/potje

19.95/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

3,79/potje

18.95/kg

- +

Amandel bruin geroosterd en gezouten 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

18,56/zak

18.56/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

17,63/zak

17.63/kg

- +

Amandel bruin geroosterd en gezouten 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

85,26/zak

17.05/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Amandelnoten gebrand en gezouten

Product beschrijving

Amandelnoten geroosterd en gezouten

Ambachtelijk en vers geroosterd

Smaakvolle kwaliteitsamandelen

Heerlijke snack bij het aperitief

Op stoofpotjes en boekweitrisotto

Verse amandelen in eigen huis ambachtelijk geroosterd en gezouten

Smaakvolle kwaliteit is prioriteit bij Allnuts! Daarom roosteren wij onze zorgvuldig geselecteerde bruine amandelnoten altijd vers in ons atelier. Lekkere dikke amandelen worden even geroosterd in kwalitatieve arachideolie en worden daarna overstrooid met wat zout. Dit resulteert in knapperige hartige amandelnoten, die je bijna niet kan weerstaan! Door het warm worden van de noten wordt de typische notensmaak versterkt. Wij voegen geen kunstmatige smaakstoffen of andere additieven aan onze geroosterde amandelnoten toe. 
In eigen atelier verse noten roosteren is al jaren onze specialiteit, je kan dan ook op Allnuts vertrouwen voor een uitgebreid gamma geroosterde noten

Geroosterde amandelen als origineel borrelnootje en verrassende topping  

Het hoeven niet altijd nacho's met kaasdip of paprika chips te zijn. Integendeel! Niets zo fijn dan iets origineel op tafel te zetten tijdens een gezellig aperitiefmoment. Deze Allnuts verse amandelnoten vakkundig geroosterd lenen zich daar uitstekend voor! Zo kan je verrassend uit de hoek komen zonder dat je zelf in de keuken gestaan hebt. Als we het dan toch over de keuken hebben, strooi onze geroosterde en gezouten amandelen ook eens over een curry stoofpotje op basis van geurige rijst met kwaliteitskip en onze madras curry of over risotto op basis van biologische boekweit met witloof en blauwe kaas. 

Koken met onze amandelen

We koken graag met onze witte, bruine en biologische amandelen of amandelmeel. Zo maakten we kruidige carrotcake granola en geroosterde pompoen met burrata en Sweet spiced nuts. Probeer ons kwalitatief amandelmeel ook een keer en bak er de lekkerste Chocolate Chips cookies mee of gebruik het voor zelfgemaakte Marsepeinen patatjes.  

Ben je een snoeper en hou je van hartig gekruide borrelnoten en snacks of hou je van dikke noten of fruit omhuld met de beste chocolade? Ook dat hebben wij in ons ruim aanbod.

Bij Allnuts.be koop je amandelnoten vers geroosterd en gezouten in potjes van 200 g en in uiterst voordelige grootverpakkingen van 1 kg en 5 kg.
Meld je tijdens het bestelproces zeker aan voor het Loyalty programma om extra korting te sparen.