Biologische blauwe bessen 224 img

Blauwe bessen biologisch

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Blauwe bes bio 200 gr

Prijs incl. BTW per potje

8,79/potje

43.95/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

7,91/potje

39.55/kg

- +

Blauwe bes bio 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

29,99/zak

29.99/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

29,09/zak

29.09/kg

- +

Blauwe bes bio 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

139,95/zak

27.99/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Blauwe bessen biologisch

Product beschrijving

Blauwe bessen biologisch

Biologische gecontroleerde teelt

Gezoet met bio appelsap

Rijp geplukt, constante kwaliteit

In yoghurt, granola en gebak

Biologische gedroogde blauwe bessen rijp geplukt, boordevol smaak

Deze smaakvolle blauwe bio bessen zijn van de beste kwaliteit en biologisch geteeld zonder gebruik van kunstmeststoffen en chemische pesticiden. De blauwe bessen bio worden geplukt op het juiste moment als ze perfect rijp en super lekker zijn. Direct na het plukken worden de biologische bessen gesorteerd op kwaliteit en gedroogd. Na het drogen worden de zachte bio bessen gezoet met biologisch appelsap, hetgeen de blauwe biologisch geteelde bessen een sappige textuur en zoete smaak geeft. 

Biologische blauwe bessen gedroogd, zoet in elk seizoen

Verse blauwe bessen, we kopen ze graag want ze zijn lekker in yoghurt, muffins, cake en in rijkgevulde salades gecombineerd met knapperige bio walnoten en voedzame bio zaden en pitten. Maar buiten het seizoen zijn we vaak teleurgesteld door de zure smaak en de slechte houdbaarheid van de verse bessen. Dan kunnen deze rijp geplukte blauwe bessen een smaakvol alternatief zijn, waardoor je in elk seizoen zeker bent van een aromatische smaak. 

Wist je dat we ook een ruim assortiment gevriesdroogd fruit hebben? Natuurlijke smaakbommetjes om zo te eten of om over al je desserten te verkruimelen.

Je kan bij Allnuts biologische gedroogde blauwe bessen van de beste kwaliteit online kopen in potjes van 200 g en in voordelige grootverpakking van 1 kg en 5 kg. Denk er steeds aan om je aan te melden en deel te nemen aan ons Loyalty programma voor extra korting.