Biologische cacao nibs 241 img

Cacao nibs biologisch

100% BIO
AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Cacao nibs bio 175 gr

Prijs incl. BTW per potje

4,39/potje

25.09/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

3,95/potje

22.57/kg

- +

Cacao nibs bio 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

14,99/zak

14.99/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

14,24/zak

14.24/kg

- +

Cacao nibs bio 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

69,95/zak

13.99/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Cacao nibs biologisch

Product beschrijving

Cacaonibs biologisch

rauwe cacao, zonder cacaoboter

Voor echte chocoholics

Biologische teelt

Knapperig strooisel

Knapperige cacaonibs van biologische teelt

Cacaonibs bio zijn stukjes rauwe gefermenteerde cacao, afkomstig van de biologische cacaoboon met een intense chocoladesmaak. In tegenstelling tot chocolade wordt aan cacaonibs geen suiker of vet toegevoegd, waardoor de cacaonibs niet zoet en licht bitter van smaak zijn. Je kan pure bio cacaonibs bij het ontbijt over yoghurt, havermout of granola strooien. Maar deze lekkere cacaonibs zijn ook een knapperige topping voor desserten zoals cupcakes of muffins. Je kan de cacaonibs bio onder het beslag van allerhande gebak, zoals Chocolate chips cookies, mengen. Wij gebruikten in het recept Chocolate crunch bio, maar als je houdt van pure ingrediënten zonder toegevoegde suiker zijn cacaonibs het ideale alternatief voor de Chocolate crunch, voor stukjes gehakte chocolade of chocoladedruppels. Toegegeven, in het begin is het even wennen aan de intense smaak van de cacaonibs, maar wij zijn er alvast fan van! 

Deze cacaonibs zijn bovendien volledig biologisch geteelt, zonder gebruik van kunstmeststoffen of chemische pesticiden.

Wist je dat je bij Allnuts.be puur cacaopoeder van biologische teelt kan kopen, dat van nature rijk is aan vele mineralen en vitamines? Cacaopoeder in pure vorm is rijk aan vezels, kalium, fosfor, magnesium, ijzer, koper, zink en vitamine B12. Als je deze link volgt, kom je alles te weten over de officiële voedingswaarde van cacaopoeder ongezoet. Want al deze informatie bij Allnuts is gebaseerd op de Belgische voedingsmiddelentabel van Nubel ism Sciensano.

Bij Allnuts koop je lekkere biologische cacaonibs van de beste kwaliteit in potjes van 175 g en in voordelige grootverpakking van 1 kg en 5 kg. Denk eraan om je aan te melden tijdens het bestelproces. Zo kan je deelnemen aan ons Loyalty programma voor extra korting.