Dattes Mazafati Iran 311 img
Dadels Mazafati Iran 311 img
Dattes Mazafati Iran 311 img
Dadels Mazafati Iran 311 img

Dadels Mazafati Iran

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Dadels Mazafati Iran 500 gr

Prijs incl. BTW per Doos van 1 potjes

2,75/potje

5.50/kg

Tip! Korting vanaf 12 Dozen

2,34/potje

4.68/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Dadels Mazafati Iran

Product beschrijving

Dadels Mazafati

Zachte dadel met karamelsmaak

Natuurlijk gedroogd zonder toegevoegde suiker

Lekkere snack

Rijk aan vezels en kalium*

Mazafati dadels, puur en zoet, van nature rijk aan vezels en kalium! 

Onze Mazafati dadels zijn afkomstig uit Iran en hebben een natuurlijke zoete karamelsmaak met een zachte textuur die smelt op je tong. Je eet deze kleine dadels als voedzaam tussendoortje in de plaats van snoep of koekjes. Want dadels Mazafati bezitten niet alleen natuurlijke suikers, dadels zijn vezelrijk (6 g/100 g) en dadels zijn rijk aan kalium (732 mg/100 g)*.

Hoe gebruik je Mazafati dadels?

Net als andere dadels eet je Mazafati dadels als energierijk tussendoortje op momenten dat je daar nood aan hebt. Maar ook in de keuken zijn Mazafati dadels een geliefd ingrediënt. In stukjes gesneden Mazafati dadels worden toegevoegd aan een geurige lamstajine boordevol groenten en dadels of aan couscoussalades met kikkererwten en dadels. Spiesjes met Ras-el-hanout kip, paprika en Mazafati dadels zijn doordeweeks lekker en snel klaar. In het weekend mag het allemaal relax en wat zoeter zijn, dan maak je fluweelzachte dadelpasta of onweerstaanbaar bananen-dadelbrood met deze zachte Mazafati dadels en cheesecake taart met een bodem van dadels en notenmix. Als je stukjes Mazafati dadels aan gebak toevoegt, hoef je voor de rest geen suiker aan het recept toe te voegen. De zachte smaak van Mazafati dadels geeft immers een natuurlijk zoet accent aan al je gerechten.

Mazafati dadels zijn eerder klein. Wil je graag grote dadels? Bestel dan de Rolls royce onder de dadels, onze Medjoul dadels

Bij Allnuts.be koop je kwalitatieve mazafati dadels tegen een voordelige prijs in dozen van 500 g. Meld je steeds aan en doe mee met ons Loyalty programma. Zo spaar je voor extra korting!

Bron*: Belgische voedingsmiddelentabel van Nubel ism Sciensano