muesli fijn noten en zaden 199 img

Havermout noten en zaden

Unieke mengeling
AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Havermix fijn noten en zaden 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

8,20/zak

8.20/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

7,79/zak

7.79/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Havermout noten en zaden

Product beschrijving

Havermout noten en zaden

Huisgemaakte kwaliteitsmengeling

Fijne havervlokken, noten, zaden en pitten

Puur, zonder toegevoegde suiker of vetstof

Voor funky havermoutpap met crunch

Fijne volkoren havervlokken verrijkt met voedzame noten, zaden en pitten

Deze lekkere noten en zaden havermout is een huisgemaakte havermix, waarin we onze fijne volkoren havervlokken (= havermout) mengen met ons volwaardig assortiment natuurnoten en mineraalrijke zaden en pitten. Ben je fan van hippe romige havermoutpap, maar mag die een notige toets en wat meer bite hebben? Check! Deze lekkere havermix met noten en zaden heeft het allemaal! Proef de volle smaak van pure havervlokken met een fijne structuur, gecombineerd met flink wat crunch van amandelen, cashewnoten, hazelnoten, walnoten, pecannoten en paranoten, aangevuld met krokante zonnebloempitten, pompoenpitten, lijnzaad, chiazaad, hennepzaad en sesamzaad. Allnuts Havermout noten en zaden, ook wel havermix fijn noten en zaden genoemd, is 100% natuurlijk, er werden geen suiker, vetstoffen, bewaarmiddelen of smaakstoffen toegevoegd.

Go nuts met noten-havermoutpap en noten-havermoutpannenkoeken

Hou je van noten en van havermout? Laat je fantasie dan de vrije loop, doordat deze havermix gemaakt is met fijne havervlokken, zijn al je creatieve gerechten klaar in no-time! De lekkerste en hipste ontbijttraktatie bestaat toch uit een mooie oatbowl, op basis van Allnuts Noten en zaden havermout, afgewerkt met gebakken peren, banaan en een extra portie gehakte noten. Zo een oatbowl kan gevuld worden met havermoutpap, koude overnight oats of echte Ierse porridge. Heb je heimwee naar Zwitserse Bircher muesli, die je op vakantie elke ochtend at alvorens die prachtige, maar stevige bergwandeling aan te vatten? Ook dit gerecht maak je snel en efficiënt met ons handig 1-pot systeem Havermout noten en zaden. Wil je het authentieke recept van Bircher muesli maken? Start dan de bereiding de dag voordien en gebruik onze Muesli noten en zaden of Muesli Royal of Muesli gedroogd fruit. Je ziet, bij Allnuts maken we artisanale havermixen op maat, voor elke foodlover!

Je maakt niet alleen vorstelijke ontbijtjes met deze voedzame havermix, maar tevens noten-havermoutkoekjes en gezonde noten-havermout-taartbodems, noten-havermoutmuffins en noten-havermoutsmoothies of bananen-havermoutbrood. Oats all day long zouden we zeggen en het mag, want deze havermix fijn met noden en zaden is puur, natuurlijk en zit boordevol mineralen, vezels en vitaminen!

Havermout met noten, zaden en pitten voor ongeraffineerd eetplezier!

Deze fijne havermix bestaat voor ongeveer 75% uit fijne havervlokken (= havermout) en voor ongeveer 25% uit pure noten, zaden en pitten. Zowel de havermout als de noten, zaden en pitten in deze havermengeling zijn volledig natuurlijk en zonder toevoeging van additieven. Ze zijn een unieke mix van gezonde voedingsstoffen** en een bron van ongeraffineerd eetplezier. De zonnebloempitten bijvoorbeeld, zijn rijk aan thiamine (vitamine B1: 1.62 mg/100 g), magnesium (363 mg/100 g), ijzer (4.9 mg/100 g), fosfor (640 mg/100 g), zink (5.4 mg/100 g), selenium (49 µg/100 g), koper (2.30 mg/100 g) en vezels (8.2 g/100 g). Ga je al duizelen bij al deze cijfertjes? Hou je dan maar vast, want we gaan nog even verder met de voedingswaarde* van havermout en de uitleg wat al die mineralen en vitamines voor ons lichaam kunnen betekenen.

Havermout is ijzerrijk (4.2 mg ijzer per 100 g) en magnesiumrijk (125 mg/100 g). Ijzer draagt bij tot de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine, die zuurstof vervoert naar de weefsels. Magnesium draagt bij tot het behoud van een gezonde werking van de spieren en de normale werking van het zenuwstelsel.

Havermout is fosforrijk (386 mg/100 g) en rijk aan koper (0.50 mg/100 g). Fosfor draagt bij tot de normale productie, opslag en transfer van energie. Koper draagt bij tot een normaal energiemetabolisme.

Havermout is rijk aan thiamine (vitamine B1: 0.75 mg/100 g) en vezelrijk (10 g/100 g).

Havermout is een bron van potassium/kalium (388 mg/100 g), van zink (2.6 mg/100 g) en van selenium (10 µg/100 g). Selenium draagt bij tot de normale werking van  het immuunsysteem en zink draagt bij tot het metabolisme van vitamine A.

Havermout is tevens een bron van plantaardige eiwitten (13.5 g/100 g of 14.50% van de totale calorische waarde). Eiwitten dragen bij tot het behoud van normale botten.

Deze havermout mix met noten en zaden is rijk aan voedingsstoffen, maar voordelig voor je budget want bij Allnuts.be koop je Havermout noten en zaden in een voordelige verpakking van 1 kg. Meld je aan en doe mee met het Allnuts Loyalty programma. Zo kan je sparen voor extra korting!

Bron*: Belgische voedingsmiddelentabel van Nubel ism Sciensano

Bron**: Je vindt de hoeveelheid mineralen, vitamines en vezels van onze noten, zaden en pitten terug bij het desbetreffende gamma. Al deze voedingswaardes zijn gebaseerd op de Belgische voedingsmiddelentabel van Nubel ism Sciensano, m.u.v chiazaad en hennepzaad.