Muesli grof royal 197 img

Muesli royal

Unieke mengeling
AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Havermix grof royal 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

8,20/zak

8.20/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

7,79/zak

7.79/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Muesli royal

Product beschrijving

Muesli royal

Huisgemaakte kwaliteitsmengeling

Haver, noten, zaden, pitten, gedroogd fruit

Voor de Allround muesli lover

Royale Bircher muesli, royale mueslikoekjes

Royale mix van havervlokken grof, noten, zaden, pitten en gedroogd fruit

Deze Muesli royal is een royale huisgemaakte mengeling van volkoren grove havervlokken met noten, zaden, pitten en gedroogd fruit van de allerbeste kwaliteit. In deze havermix Royal proef je de zachte smaak van havervlokken, de notige toetsen van pompoenpitten, zonnebloempitten, lijnzaad, hennepzaad, sesamzaad, chiazaad, aangevuld met de knapperigheid van natuurlijke walnoten, hazelnoten, amandelen, pecannoten, paranoten en cashewnoten gecombineerd met de zoete smaak van cranberry, vijgen, pruimen, dadels en abrikozen. De cranberry en de dadelstukjes in deze havermix zijn licht gezoet.

Eet je graag overnight oats, Bircher muesli, haver-noten-mueslikoekjes of taart met een muesli-taartbodem? Dit ambachtelijk samengesteld 1-pot wonder is de ideale basis voor tal van voedzame gerechten. Voel je een echte royal en bestel snel Allnuts Royal muesli! Maak je graag granola? Dan is onze Muesli met noten en zaden, zonder gedroogd fruit, de ideale basis! Want zelfgemaakte granola is lekkerder als je het gedroogd fruit pas na het roosteren toevoegt.

Royal muesli mix, royale mix van mineralen, vitamines en vezels

We hebben deze Muesli Royal havermix artisanaal samengesteld in ons ambachtelijk atelier met voedzame ingrediënten want havervlokken, noten, zaden, pitten en gedroogd fruit zijn elk op hun manier een royale mix van voedingsstoffen.

Havervlokken zijn rijk aan magnesium, ijzer, thiamine, fosfor, koper en vezels. Voorts zijn havervlokken een bron van zink, selenium, plantaardige eiwitten en potassium/kalium. De exacte voedingswaarde* van havervlokken vind je bij onze havervlokken grof.

De onbewerkte noten, zaden en pitten in onze Muesli Royal zijn een bron van thiamine, riboflavine, plantaardige eiwitten, fosfor, magnesium, ijzer, koper, zink, calcium en vezels. In ons uitgebreid notengamma vind je de juiste voedingswaarde* per notensoort terug en in ons zaden- en pittengamma vind je de voedingswaarde per zaden- of pittensoort terug.

Het gedroogd fruit in de Muesli royal mix is vooral vezelrijk en een bron van ijzer, koper, calcium en potassium. De exacte voedingswaarde* vind je per gedroogde fruitsoort terug in ons uitgebreid gamma Gedroogd fruit.

Wil je graag royale Bircher muesli maken? Neem voor het basisrecept een kijkje bij onze Muesli Gedroogd fruit. Onze havermixen op basis van grove havervlokken vragen een nachtje inweektijd of een kooktijd van ongeveer 15 à 20 minuten. Moet het sneller gaan? Bestel dan onze havermixen op basis van fijne havervlokken, ook havermout genoemd. Je kan kiezen uit havermout met gedroogd fruit, havermout met noten en zaden of havermout Royal met gedroogd fruit, noten en zaden.

Huisgemaakte Muesli Royal koop je bij Allnuts.be in een voordelige verpakking van 1 kg. Denk er steeds aan om je aan te melden en mee te doen aan ons Loyalty programma. Zo kan je sparen voor extra korting!

Bron*: Belgische voedingsmiddelentabel van Nubel ism Sciensano