Biologische gemengde quinoa 219 img

Quinoa mix biologisch

100% BIO
AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Quinoa tricolor bio 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

8,99/zak

8.99/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

8,54/zak

8.54/kg

- +

Quinoa tricolor bio 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

39,95/zak

7.99/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Quinoa mix biologisch

Product beschrijving

Quinoa mix biologisch

Mix van witte, rode en zwarte quinoa

Biologische teelt 

Gevarieerde graanvervanger

Snel klaar

Biologische quinoa mix, lekkere variatie aan smaken en texturen

Deze biologische quinoamix stellen we in ons ambachtelijk samen met drie volkoren quinoasoorten van biologische teelt: witte, rode en zwarte quinoa. Zo creëren we een lekkere en veelzijdige mix van kleuren, smaken en texturen met deze tricolor quinoamix, die geteeld werd zonder kunstmeststoffen of pesticiden. 

Wat is het verschil tussen witte, zwarte en rode quinoa?

Onze witte, rode en zwarte quinoa is van de allerbeste kwaliteit en elke soort onderscheidt zich vooral in smaak en textuur. 
Onze Allnuts witte quinoa vinden we zo lekker omdat hij een delicate smaak en een zachte textuur heeft. We gebruiken hem dagdagelijks in gerechten in plaats van rijst, pasta of aardappelen.
De zeldzamere rode quinoa smaakt nootachtiger en is knapperiger in de mond, net zoals de unieke zwarte quinoazaadjes. Beide quinoasoorten zijn vormvast na het koken.

Een reis rond de wereld met tricolor quinoa mix

Om deze unieke mix van smaken en structuren maximaal te benutten, spoelen we de tricolor quinoa even af en koken hem gedurende 15 minuten in gezouten water met wat olijfolie. Afgieten, onder deksel 5 minuten laten uitstomen en je kan creatief aan de slag met deze superlekkere quinoa mix als basis van wereldse gerechten.
Een exotische Caraïbische salade met quinoamix, munt, mango en ambachtelijk geroosterde cashewnoten brengt ons regelrecht naar de tropen. Een goddelijke quinoa tofu bowl met broccoli, verse pinda's en een pittige gemberdressing verleidt elke vlees-addict. Voor lichtverteerbare Japanse sushi new style vervangen we de kleefrijst door deze quinoamix. En wil je risotto maken, maar wil je het licht en luchtig houden? Maak dan risotto op basis van driekleuren quinoamix, Italiaans durven we dit niet noemen, maar lekker wel! Buon appetito! 

Je kan biologische quinoa mix van de beste kwaliteit bij Allnuts kopen in voordelige grootverpakking van 1 kg en 5 kg.

Denk er steeds aan om je aan te melden en om zo deel te nemen aan ons Loyalty programma voor extra korting.