Vijgen gedroogd 154 img

Vijgen gedroogd

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Vijgen natuur 200 gr

Prijs incl. BTW per potje

4,65/potje

23.25/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

4,18/potje

20.90/kg

- +

Vijgen natuur 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

18,06/zak

18.06/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

17,16/zak

17.16/kg

- +

Vijgen natuur 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

84,00/zak

16.80/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Vijgen gedroogd

Product beschrijving

Vijgen natuur gedroogd

Honingzoet tussendoortje

Zonder toegevoegde suikers, ongezwaveld

 Voor de stevige trek

Maak vijgenbrood en vijgenchutney

Kwalitatieve vijgen, natuurlijk zoet, natuurlijk gedroogd zonder zwavel

Deze lekkere vijgen zijn natuurlijk gedroogd, zonder toevoeging van zwavel of suiker. De pure gedroogde vijgen hebben een honingzoete smaak, waar je van geniet als je een klein hongertje wil stillen of zelfs als je stevige trek hebt! Steek enkele gedroogde vijgen in je lunchbox of in de rugzak tijdens een trektocht of trail.

Vijgen die gedroogd zijn, zijn bijzonder rijk aan natuurlijke suikers (47.9 g/100 g) en vezelrijk (9.8 g/100 g). Gedroogde vijgen zijn tevens een bron van calcium 162 mg/100 g en ijzer 2 mg/100 g*. Calcium is nodig voor de instandhouding van gezonde tanden en calcium is nodig voor het behoud van een sterk beendergestel. Ijzer draagt bij tot de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine, ijzer draagt bij tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam.

Gedroogde vijgen, meer dan een zoete opkikker!

Onze gedroogde vijgen zijn niet plakkerig, want er werd geen suiker toegevoegd. Daarom zijn ze een lekkere on-the-go snack. Maar je kan de gedroogde vijgen in stukjes snijden en toevoegen aan het deeg voor noten-vijgenbrood of aan vijgenchutney. Maak powerballs of taartbodems op basis van gedroogde vijgen en havervlokken of mix een handje gedroogde vijgen, stukjes appel en wat noten-, zaden- en pitten restjes met amandelmelk. Voedzaam, budgetvriendelijk én no-waste! 

Je koopt gedroogde vijgen bij Allnuts.be in potjes van 200 g en in voordelige grootverpakkingen van 1 kg en 5 kg. Meld je aan, schrijf je in voor het Allnuts Loyalty programma en spaar zo voor extra korting!

Bron*: Belgische voedingsmiddelentabel van Nubel ism Sciensano