Amandes effilées bio 297 img
biologisch amandelschaafsel 297 img
Amandes effilées bio 297 img
biologisch amandelschaafsel 297 img

Amandelschaafsel biologisch

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Amandelschilfers bio 100 gr

Prijs incl. BTW per potje

3,79/potje

37.90/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

3,41/potje

34.10/kg

- +

Amandelschilfers bio 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

21,99/zak

21.99/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

21,33/zak

21.33/kg

- +

Amandelschilfers bio 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

104,95/zak

20.99/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Amandelschaafsel biologisch

Product beschrijving

Amandelschaafsel bio

100% biologisch gecertificeerd

Natuurlijke amandelsmaak

Zonder kunstmatig amandelaroma

Krokante topping op zoet gebak en hartige gerechten

Biologische geschaafde amandelen biologisch gecertificeerd

Ons biologisch amandelschaafsel is volledig natuurlijk, zonder additieven dus zonder gebruik van kunstmeststof en chemische pesticiden.
Deze biologische amandelschilfers hebben een zachte, zoete amandelsmaak zonder bitterheid omdat het gemaakt is van pure witte bio amandelnoten, zonder kunstmatig amandelaroma toe te voegen.

De blanke biologische amandelen krijgen hun mooie witte kleur door een 100% natuurlijk proces. Hiervoor worden biologische bruine amandelnoten even geblancheerd om ze te ontdoen van het bruine velletje. Je bekomt dan zachtsmakende zoete bio amandelnoten wit van kleur. Daarna worden deze biologische noten geschaafd en heb je lekker bio amandelschaafsel, dat gebruiksklaar is om mee te bakken of te koken. Bij goedkoop amandelschaafsel wordt het bruine vliesje vaak niet verwijderd, waardoor de kleur minder mooi en de smaak en textuur minder zacht is.

Biologisch amandelschaafsel gebruiken in de zoete en hartige keuken

Geschaafde amandelen worden ook vaak amandelschilfers genoemd. En we denken dan meteen aan klassieke appeltaart met amandel of appelcake met amandelschilfers. Doordat we het gebak in de oven zetten, wordt het zacht amandelschaafsel geroosterd, goudbruin en krokant. Amandelschilfers lenen zich dus perfect om een crispy laagje te leggen op zoete maar ook hartige gerechten. Zo kan je je op een gure herfstdag lekker opwarmen aan geurige knolseldersoep vol vitamientjes en afgewerkt met geroosterd amandelschaafsel.

Ons biologisch amandelmeel wordt eveneens gemaakt van biologische blanke amandelen. Als je graag een vezelrijk alternatief voor bloem wil, moet je het zeker eens bestellen en ons recept van Chocolate Chips cookies uitproberen. Héérlijk na die warme tas voedzame soep!

Biologische amandelschilfers kan je bij Allnuts kopen in een potje van 200 gr of voordelige grootverpakking van 1 kg en 5 kg.

Denk eraan om je aan te melden tijdens het bestelproces, zo kan je meedoen aan ons Loyalty programma en sparen voor extra korting.

Als je traditioneel amandelschaafsel zoekt, dat kan je via deze link bestellen.