Nieuws

Eindelijk!

Eindelijk! Eindelijk zijn jullie verlost van die examens, waar geen einde aan leek te komen! Studenten én ouders hebben het in die periode hard te verduren gekregen. Maar nu is het de hoogste tijd om te genieten van een welverdiende vakantie. Zon, zee, strand en surfen, op onze webshop. De ideale combinatie om de vakantiemodus in te schakelen. Onze webshop is 24/24 geopend om jullie op je wenken te bedienen. Het ganse Allnuts team wenst iedereen een ontspannende vakantie toe!

Lees meer

Recepten

Gekarameliseerde Halloween Snacks

Het is weer tijd om te griezelen, heb jij dit jaar een Halloween feestje gepland? Deze gekarameliseerde popcorn en nootjesmix valt gegarandeerd in de smaak bij jong én oud!

Lees meer

Salade Périgourdine

Salade Périgourdine is een klassiek Frans gerecht. Er zitten meestal gekonfijte eendenmaagjes en gerookte eendenborst in. Wij hebben de traditionele versie een beetje aangepast en verrijkt met onze gezonde noten, zaden en pitten. De vinaigrette is een basisvinaigrette, die je voor vele salades kan gebruiken. Wij hebben ze gemaakt in een leeg potje van Allnuts, waar gisteren nog noten in zaten. De lege potjes zijn perfect in de vaatwasser te plaatsen, waarna ze voor allerhande doeleinden hergebruikt kunnen worden, zoals vinaigrette maken dus. Het dekseltje sluit het potje hermetisch af, waardoor alles lekker vers blijft in de koelkast.

Lees meer