Amandelschaafsel 5 img

Amandelschaafsel

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Amandelschilfers 100 gr

Prijs incl. BTW per potje

2,38/potje

23.80/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

2,14/potje

21.40/kg

- +

Amandelschilfers 850 gr

Prijs incl. BTW per zak

14,75/zak

17.35/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

14,01/zak

16.48/kg

- +

Amandelschilfers 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

69,56/zak

13.91/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Amandelschaafsel

Product beschrijving

Amandelschaafsel

Natuurlijke amandelsmaak zonder smaakstoffen

Krokante topping op zoet gebak en hartige gerechten

Geschaafde amandelen gemaakt van romige witte amandelnoten zonder vliesje

Ons natuurlijk amandelschaafsel heeft een zachte, zoete amandelsmaak zonder bitterheid omdat het gemaakt is van pure witte amandelnoten, zonder kunstmatig amandelaroma toe te voegen. Witte amandelen krijgen hun mooie witte kleur door een 100% natuurlijk proces. Hiervoor worden de bruine amandelnoten even geblancheerd om ze te ontdoen van het bruine velletje. Je bekomt dan zachtsmakende zoete amandelnoten wit van kleur. Daarna worden deze lekkere noten geschaafd en heb je amandelschaafsel, dat gebruiksklaar is om mee te bakken of te koken. Bij goedkope amandelschilfers wordt het bruine vliesje vaak niet verwijderd, waardoor de kleur minder mooi is en de smaak en textuur minder zacht.

Amandelschaafsel gebruiken in de zoete en hartige keuken

Geschaafde amandelen worden ook vaak amandelschilfers genoemd. En we denken dan meteen aan klassieke appeltaart met amandel of appelcake met amandelschilfers. Doordat we het gebak in de oven zetten, wordt het zacht amandelschaafsel geroosterd, goudbruin en krokant. Amandelschilfers lenen zich dus perfect om een crispy laagje te leggen op zoete maar ook hartige gerechten. Zo kan je je op een gure herfstdag lekker opwarmen aan geurige knolseldersoep met geroosterd amandelschaafsel.

Ons zuiver amandelmeel wordt eveneens gemaakt van pure blanke amandelen. Als je graag een alternatief voor bloem wil, moet je het zeker eens bestellen en ons recept van Chocolate Chips cookies uitproberen. Héérlijk na die warme tas soep!

Gebruik je regelmatig geschaafde amandelen, leg dan de voordeelverpakking van 850 g of 5 kg amandelschilfers in je winkelmandje en spaar zo extra veel Loyaltypunten. Als je amandelschaafsel bio zoekt, dat kan je via deze link bestellen.