Cacaonibs 116 img

Cacao nibs

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Cacao nibs 175 gr

Prijs incl. BTW per potje

3,99/potje

22.80/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

3,59/potje

20.51/kg

- +

Cacao nibs 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

18,90/zak

18.90/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

17,95/zak

17.95/kg

- +

Cacao nibs 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

90,00/zak

18.00/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Cacao nibs

Product beschrijving

Cacaonibs 

Rauwe cacao, zonder cacaoboter

Intense pure chocoladesmaak

Knapperige cacaonibs 

Cacaonibs zijn stukjes rauwe cacao met een intense chocoladesmaak. In tegenstelling tot chocolade wordt aan cacaonibs geen suiker of vet toegevoegd, waardoor de cacaonibs niet zoet en licht bitter van smaak zijn. Je kan pure cacaonibs bij het ontbijt over yoghurt, havermout of granola strooien. Maar deze lekkere cacaonibs zijn ook een knapperige topping voor desserten zoals cupcakes of muffins. Je kan de cacaonibs ook onder het beslag van allerhande gebak mengen.

Wist je dat we ook puur cacaopoeder van biologische teelt hebben en dat het rijk is aan vele mineralen en vitamines? Cacaopoeder in pure vorm is rijk aan vezels, kalium, fosfor, magnesium, ijzer, koper, zink en vitamine B2. Volg deze link en lees alles over de voedingswaarde van cacao, gebaseerd op de Belgische voedingsmiddelentabel van Nubel ism Sciensano.

Bij Allnuts koop je lekkere cacaonibs van de beste kwaliteit in kleine potjes en in voordelige grootverpakking van 1 kg en 5 kg. Denk eraan om je aan te melden tijdens het bestelproces. Zo kan je deelnemen aan ons Loyalty programma voor extra korting.