Kruidnagelpoeder 276 img

Kruidnagelpoeder

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Kruidnagel gemalen 60 gr

Prijs incl. BTW per potje

2,99/potje

49.83/kg

- +

Kruidnagel gemalen 400 gr

Prijs incl. BTW per Emmer van 1 potjes

9,49/Emmer

23.73/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Kruidnagelpoeder

Product beschrijving

Kruidnagelpoeder

Smaak: uitgesproken kruidig

Handig in gebruik, meekoken

In verwarmende drankjes 

In hartige en zoete gerechten

Geurig kruidnagelpoeder, ook voor kruidig gebak en desserten!

Ons geurig kruidnagelpoeder bestaat uit fijngemalen kruidnagels van de beste kwaliteit. Dit resulteert in intens kruidig kruidnagelpoeder, dat je met mate toevoegt aan lekkere, verwarmende drankjes en aan zoete en zoute gerechten. Voeg een snuifje kruidnagelpoeder toe aan chai latte, glögg, glühwein, hot toddy of andere heerlijk verwarmende drankjes. In de zoute keuken gebruik je gemalen kruidnagel in marinades, stoofschotels en gestoofde groenten zoals rode kool. Hou je van wat kruidige zoetigheid? Voeg dan een snuifje kruidnagelpoeder toe aan chutneys, confituren, crumbles, gebak en desserten. Perenchutney met kruidnagel, kweeperengelei met kruidnagel, zandkoekjes met kruidnagel en gember, kersen crumble met vanille en kruidnagel, chocomousse met kruidnagel en panna cotta met sinaasappel en kruidnagel, het kan allemaal met Allnuts kruidnagelpoeder! Een belangrijke tip hierbij is om het kruidnagelpoeder met mate te gebruiken! Want al onze kruiden en specerijen zijn van de beste kwaliteit, waardoor de smaak geconcentreerder is dan hetgeen je misschien gewoon bent.

Naast kruidnagelpoeder hebben we ook hele kruidnagels. Hele kruidnagels hebben een minder uitgesproken smaak dan kruidnagelpoeder. Maar hele kruidnagels moet je verwijderen alvorens je het gerecht serveert. Kruidnagelpoeder is dus handiger in gebruik dan ganse kruidnagels.

Kruidnagelpoeder van de beste kwaliteit koop je voordelig online bij Allnuts.be in herbruikbare potjes van 60 g en grootverpakking van 400 g. Meld je aan en doe mee met het Allnuts Loyalty programma. Zo spaar je voor extra korting

Kruidnagel is lekker in desserten met vanille en cacao, allemaal verkrijgbaar bij Allnuts.be.