Rozijnen 23 img

Rozijnen geel

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Rozijnen geel 200 gr

Prijs incl. BTW per potje

2,49/potje

12.45/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

2,24/potje

11.20/kg

- +

Rozijnen geel 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

11,52/zak

11.52/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

10,94/zak

10.94/kg

- +

Rozijnen geel 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

55,10/zak

11.02/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Rozijnen geel

Product beschrijving

Gele rozijnen

Zoete smaak, zachte textuur

Zonder toegevoegde suiker

Sappige gele rozijnen, lekker in zoete en hartige gerechten

Deze gele rozijnen zijn van nature zoet en zijn door hun kleine formaat uitermate geschikt om toe te voegen aan zoete of zoute gerechten. Doe de zachte, gele rozijnen onder yoghurt, muesli, het deeg van rozijnenbroodjes, appel-rozijnenpannenkoeken en rozijnenkoekjes met kaneel. Of maak een kruidig stoofpotje van Marokkaanse kip met gele rozijnen geserveerd met onze volkoren couscous en seizoensgroenten. Wist je trouwens dat rozijnen een bron van vezels zijn met 4 g voedingsvezel per 100 g?

Zo maak je gele rozijntjes extra sappig

Onze gele rozijntjes worden steeds vers aangeleverd en zijn van de beste kwaliteit, daardoor hebben ze een zachte textuur. Je kan de gele rozijntjes nog veel sappiger maken door ze voor gebruik te weken in water, vruchtensap zoals appelsap of veenbessensap. Serveer je het gerecht aan volwassenen, dan kan je de gele rozijnen extra smaak geven door ze te weken in alcoholhoudende drank zoals witte wijn, porto en sterke dranken. 

Tip: Spoel de gele rozijnen eerst af onder stromend water om restanten van bewaarstoffen te verwijderen en zet de gele rozijntjes vervolgens onder de gekozen vloeistof. Giet de rozijntjes vlak voor gebruik af.

Naast gele rozijnen hebben we ook een breed gamma natuurlijke ongezwavelde rozijnen zonder bewaarstoffen, zoals onze Sultana rozijnen of Sultana bio rozijnen.

Bij Allnuts kan je malse gele rozijnen kopen in potjes van 200 g of in voordelige grootverpakking van 1 kg of 5 kg.

Denk eraan om je aan te melden tijdens de bestelprocedure en zo deel te nemen aan ons Loyalty programma voor extra korting.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen je met de glimlach verder!

Probeer ook eens onze huisgemaakte specialiteiten zoals verse studentenhaver en originele noten-vruchtenmix, ze bieden nog meer variatie en zijn uitermate lekker bij een kaasplank.