Geroosterd sesamzaad 124 img

Sesamzaad geroosterd

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Sesamzaad geroosterd 200 gr

Prijs incl. BTW per potje

2,99/potje

14.95/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

2,69/potje

13.45/kg

- +

Sesamzaad geroosterd 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

9,27/zak

9.27/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

8,81/zak

8.81/kg

- +

Sesamzaad geroosterd 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

43,85/zak

8.77/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Sesamzaad geroosterd

Product beschrijving

Sesamzaad geroosterd

Betrouwbaar kwaliteitsproduct

Puur geroosterd zonder toevoegingen

Intense smaak, knapperige bite

Veelzijdig gebruik in wereldkeuken

Geroosterd sesamzaad zonder additieven maar mét kwaliteitsgarantie

Dit puur ongepeld sesamzaad is knapperig geroosterd zonder vetstof, zonder zout of andere toevoegingen. Het goudbruin sesamzaad is reeds geroosterd en heeft daardoor een intense, nootachtige smaak en een krokante textuur. Je kan deze natuurlijk geroosterde sesamzaadjes over tal van gerechten strooien, van ontbijt tot lunch en diner.

Als ambachtelijk bedrijf staan smaakvolle kwaliteit en voedselveiligheid bij ons voorop, Allnuts is jouw betrouwbare leverancier van ongepeld geroosterd sesamzaad!

Maak een culinaire wereldreis met geroosterd sesamzaad!

De toepassingen van natuurlijk geroosterd sesamzaad in de keuken zijn eindeloos, zolang je maar voor de beste kwaliteit kiest!

Ga je op maandag voor klassiek Belgisch of Hollands, strooi deze krokant geroosterde sesamzaden dan eens over stamppot van witloof, ham en belegen kaasChinese wok met zoetzure kip, basmatirijst en paprika met geroosterde sesam op dinsdag, een Hawaïaanse pokébowl met frisse groentjes en zalm in sesamkorst op woensdag, Midden-Oosterse tajine met tofu en natuurlijke bio abrikozen en geroosterd sesamzaad op donderdag en vega balletjes met linzen en zoete aardappel in geroosterde sesamzaadjes gewenteld om de week verrassend en boordevol groenten af te sluiten. In het weekend gaan we bewust en 100% genieten van iets zoet en ook dat kan met puur geroosterd sesamzaad! Maak het ontbijt op zaterdag extra gezellig met gebakken bananen of gebakken ananas met kokosmelk en geroosterd sesamzaad of ga op zondag op de creatieve toer en bak originele sesamkoekjes of grissini stengels op basis van onze ongepelde ongeroosterde biologische sesamzaadjes.

Wist je dat...

Wist je dat we ook ongeroosterde sesamzaadjes hebben, die je gemakkelijk zelf kan roosteren in een pan zonder vetstof op middelmatig vuur of in de oven? Neem nu onze biologische gepelde sesamzaadjes en ontdek meteen de voedingswaarde van sesamzaadjes.

We hebben trouwens ook een biologische zadenmix, omdat variëren met zaden en pitten goed is. 

Je kan ons biologisch en met zorg geteeld ongepeld sesamzaad verkrijgen in potjes van 200 g.

Denk er steeds aan om je aan te melden en om zo deel te nemen aan ons Loyalty programma.