Blauwe bessen 146 img

Blauwe bessen

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Blauwe bes 225 gr

Prijs incl. BTW per potje

5,49/potje

24.40/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

5,22/potje

23.20/kg

- +

Blauwe bes 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

31,50/zak

31.50/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

30,63/zak

30.63/kg

- +

Blauwe bes 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

103,50/zak

20.70/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Blauwe bessen

Product beschrijving

Blauwe bessen gesuikerd

Zoet en aromatisch tussendoortje

All seasons topping

Gedroogde blauwe bessen, all seasons topping van zoete verwennerijen

Deze blauwe bessen worden geplukt en uitgesorteerd op kwaliteit. Vervolgens worden ze gezoet met rietsuikersiroop en gedroogd.

Je kan de blauwe gedroogde bessen verwerken in zuivelontbijtjes en smoothies, maar je kan ze ook gebruiken als zoete twist in salades.

We gebruiken verse blauwe bessen graag als topping in romige desserten, maar die zijn niet altijd beschikbaar en ontzettend duur buiten het seizoen. Deze gedroogde blauwe bessen zijn lekker én handig om al je zoete verwennerijen op een betaalbare manier mee af te werken.

Extra tip: Week de blauwe bessen even in vruchtensap (zoals appelsap of veenbessensap) of in likeur. Laat uitlekken en leg de blauwe bessen op je zelfgemaakte cheesecake, bavarois of ijsjes.

Uiteraard bevatten deze blauwe bessen suiker aangezien ze gezoet zijn met rietsuikersiroop. Wil je graag blauwe bessen zonder toegevoegde suiker, dan hebben we gevriesdroogde bessen of biologische bessen gezoet met bio appelsap 

Je koopt bij Allnuts online gedroogde blauwe bessen in potjes van 225 g en in voordelige grootverpakking van 1 kg en 5 kg. Denk er steeds aan om je aan te melden en deel te nemen aan ons Loyalty programma voor extra korting.