Cranberry 143 img

Cranberry

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Cranberry 200 gr

Prijs incl. BTW per potje

3,60/potje

18.00/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

3,24/potje

16.20/kg

- +

Cranberry 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

11,70/zak

11.70/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

11,11/zak

11.11/kg

- +

Cranberry 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

54,00/zak

10.80/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Cranberry

Product beschrijving

Cranberry gesuikerd

Fruitig zoet 

Cranberry koekjes en cranberry brood

Gedroogde cranberry, veelzijdig en zoet

Deze cranberries of veenbessen van de beste kwaliteit zijn gedroogd, ze zijn bordeauxrood en hebben een fruitige, zoete smaak omdat er suiker aan toegevoegd werd. Om te voorkomen dat de cranberries aan elkaar gaan kleven, hebben we er een kleine hoeveelheid zonnebloemolie opgedaan. Gedroogde cranberry geven een lekkere zoete toets aan een ontbijt op basis van zuivel of plantaardige yoghurt, aan salades, aan zelfgebakken kerst-cranberry broodjes of cranberry koekjes. 

Naast deze cranberries met toegevoegde suiker hebben we ook cranberry appelsap gezoet in ons uitgebreid gamma gedroogd fruit. We hebben deze natuurlijk gezoete cranberry gebruikt in ons kruidig recept van nasi goreng met pistache en cranberry.

Wist je dat de zoete smaak van gedroogde cranberry goed combineert met onze exclusieve groene pistachenoten en romige macadamianoten?

 Je kan bij Allnuts online gedroogde cranberry kopen in potjes van 200 g en in voordelige grootverpakking van 1 kg en 5 kg. Denk er steeds aan om je aan te melden en deel te nemen aan ons Loyalty programma voor extra korting.